اعلان

الخميس، 30 ديسمبر 2010

سمبوسك بطريقتين وحشوتين بالخطوات المصورة ,Pastry

سمبوسك بطريقتين وحشوتين بالخطوات المصورة
http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e378f6a196.jpg



http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e37aeb2cdf.jpg



**سلقت مكعبات بطاطس وصفيتها


**خلطت بطاطس مع فلفل اخضر مقطع وملح وفلفل اسود وكارى وهرست خفيف مش ناعم



http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e361432733.jpg



http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e3653b3cdf.jpg



**خلطت جزء اخر من البطاطس مع جزر مبشور وملح وفلفل اسود وكارى وهرست خفيف مش ناعم



http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e35f370cc7.jpg



http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e363189f60.jpg

**حشيت السبوسك بالخليط مع وضع قطعة جبن كيرى او مثلثات او شرائح شيدر


http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e367f769df.jpg



**لفيت السمبوسك ولصقت بخليط طحين وماء


http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e36c743e80.jpg



**غمست البعض فى الطحين


http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e36e7a59e1.jpg




والبعض الاخر فى بيض ثم بقسماط مطحون متبل



http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e37054b403.jpg



**قليت فى الزيت الغزير الساخن



ده بالطحين



http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e37d7844f7.jpg


http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e37f582ca9.jpg



وده بالبقسماط


http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e372eb7325.jpg



http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e37663727b.jpg



الاتنين حلوين بس لون المغمس بالبقسماط افضل طبعا والبقسماط اعطى طبقة مقرمشة خارجية اممممممممم



http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e3749ac063.jpg



الحشوتين رووووووووووعة بس الجمهور عندى عجبه خليط البطاطس والجزر

واكتشفت ان الجزر عند خلطه فريش ع البارد نال اعجاب اكتر من المشوح على النار مع بصل وزيت

وعموما الكل اتنسف ما شاء الله



http://static.hawaacdn.com/upload/6/0/8/8/7/7/503e38569bce8.jpg



هنا البنات ماعجبهمش الطبق اللى عملته قليل فكبسوا الطبق بهذا المنظر

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان