عجة البيض المصرية بالخطوات المصورة


**هنجيب اربع بصلات متوسطين ونقطعهم (بلاش الكبة مش عايزنهم مهروسين)

**نشوحهم بمعلقتين زيت وبس ونرفعه من على النار ونسيبه يبرد

**نقطع بقدونس وشبت وكسبرة (من كل نوع حزمة صغيرة) رفيع ونحطهم على البصل

**نحط عليهم 1/2 كوباية دقيق ومعلقة كربوناتو او بيكينج بودر

**نحط 6 بيضات وملح وفلفل وكمون وبابريكا

**انا بقى زودت طماطماية متقطعة صغير

**نقلبهم كويس ونجيب صينية مدهونة زيت ومتعفرة بالدقيق

**نصب فيها الخليط

**نحضر التزيين

**نحطه فى الفرن على درجة 200 لغاية ما تستوى وتحمر ونختبرها بالسكينة زى الكيكة

**نستنى شوية لما تهدى ونقطعها زى الكيكة بالظبط ونقدمها مع المخلل


والف هنا وشفا



**هنجيب اربع بصلات متوسطين ونقطعهم (بلاش الكبة مش عايزنهم مهروسين)

**نشوحهم بمعلقتين زيت وبس ونرفعه من على النار ونسيبه يبرد

**نقطع بقدونس وشبت وكسبرة (من كل نوع حزمة صغيرة) رفيع ونحطهم على البصل

**نحط عليهم 1/2 كوباية دقيق ومعلقة كربوناتو او بيكينج بودر

**نحط 6 بيضات وملح وفلفل وكمون وبابريكا

**انا بقى زودت طماطماية متقطعة صغير

**نقلبهم كويس ونجيب صينية مدهونة زيت ومتعفرة بالدقيق

**نصب فيها الخليط

**نحضر التزيين

**نحطه فى الفرن على درجة 200 لغاية ما تستوى وتحمر ونختبرها بالسكينة زى الكيكة

**نستنى شوية لما تهدى ونقطعها زى الكيكة بالظبط ونقدمها مع المخلل


والف هنا وشفا


ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي