-
-
- طريقة تحضير سلطة الطبقات الشهية
-
المقادير :
4 حبات بطاطا كبيره مسلوقه
2 جزر كبير مبشور
ديك رومي مدخن مقطع مكعبات
ملفوف أبيض وأحمر أو خس
ذره / فاصوليا حمرا / زيتون شرائح
جبن كريم
للزينه جبن فيلادلفيا أو لبنه
زبادي
سماق ونعناع مجفف
طريقة التحضير :
نخلط البطاطا المسلوقه بعد ان نهرسها مع 1 ملعقة كبيرة جبن كريم وقليل من الملح والفلفل
نضع طبقه بالصينية التي يمكن فكها من الجوانب
نخلط الجزر واي خضار غير متماسك ملعقة زبادي
بدون ملح
أولا يوضع الجزر فوق البطاطا ثم فاصلويا حمراء ثم الملفوف الأبيض
ثم الذره
بعدها ملفوف بنفسجي
ثم مكعبات التيركي
ثم الفلفل البارد أحمر ثم زيتون
ثم باقي
البطاطا نفرده بيدنا قليلا ونبدأ بعمل طبقة نغطي السلطة فيه .. ونضغط قليلا على أساس تتمساك كل الطبقات
زيني الوجه بالسماق والنعناع المجفف وادخليها الثلاجة ..
وعندما تخرج من الثلاجه تزين بجبنة فيلادلفيا
Method of preparation classes appetite authority
Method of preparation classes appetite authority
Ingredients:
4 large potatoes boiled
2 large grated Islands
Smoked turkey cubes clip
White and red cabbage or lettuce
Corn / beans red / olive slices
Cream cheese
Zina Philadelphia cheese or Penh
Yogurt
Sumac and mint dryer
Preparation:
Confuse boiled potatoes after Nehrsha with 1 tablespoon cream cheese and a pinch of salt and pepper
Keep layer in Chinese that can be dislodged from the aspects
Confuse islands Wi vegetables is coherent tablespoon yogurt
Salt-free
First placed carrots over potatoes and red Vasloya then white cabbage
Then corn
Then purple cabbage
Then cubes Alterka
Then cold red pepper and olive
Then the rest of the
Potatoes Nfredh our hands a little bit and start the work of the cover layer power it .. And a little pressure on basis Taatmsak all classes
Zinni face Balsmag and dried mint and refrigerator ادخليها ..
And when he graduated from the refrigerator adorned with Philadelphia cheese
Method of preparation classes appetite authority
Ingredients:
4 large potatoes boiled
2 large grated Islands
Smoked turkey cubes clip
White and red cabbage or lettuce
Corn / beans red / olive slices
Cream cheese
Zina Philadelphia cheese or Penh
Yogurt
Sumac and mint dryer
Preparation:
Confuse boiled potatoes after Nehrsha with 1 tablespoon cream cheese and a pinch of salt and pepper
Keep layer in Chinese that can be dislodged from the aspects
Confuse islands Wi vegetables is coherent tablespoon yogurt
Salt-free
First placed carrots over potatoes and red Vasloya then white cabbage
Then corn
Then purple cabbage
Then cubes Alterka
Then cold red pepper and olive
Then the rest of the
Potatoes Nfredh our hands a little bit and start the work of the cover layer power it .. And a little pressure on basis Taatmsak all classes
Zinni face Balsmag and dried mint and refrigerator ادخليها ..
And when he graduated from the refrigerator adorned with Philadelphia cheese
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي