اعلان

الاثنين، 4 مارس 2013

طريقة تحضير كيك بالكسكس من المطبخ المغربيهHow to prepare cake Moroccan couscous from the kitchen

طريقة تحضير كيك بالكسكس من المطبخ المغربيه
طريقة تحضير كيك بالكسكس من المطبخ المغربيه

 المقادير / للكيك
1 كوب دقيق
1/2 2 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
1/2 ملعقة صغيرة ملح
1/2 كوب كسكس (حبّ)
3/4 كوب + 2 ملعقة كبيرة زيت
1/4 كوب عصير برتقال
6 صفار بيض
3 بيض
1 كوب سكر
1 ملعقة كبيرة بشر برتقال

للتزيين:
كريمة لباني مخفوقة / قشر برتقال مُقطع شرائح رفيعة ومطهو في قطر (شربات) / توت محشو قطع شكولاتة / تمر مُقطع شرائح / سكر بودرة

طريقة التحضير :
-يُسخن الفرن على حرارة 190 درجة مئوية.
-يُدهن قالب فرن دائري بقليل من الزيت ويُرش بقليل من الدقيق، مع التخلص من الدقيق الزائد.
-يُنخل الدقيق، البيكنج بودر والملح في وعاء عميق، ثم يُضاف الكسكس ويُقلب.
-يُخفق الزيت مع عصير البرتقال في وعاء عميق آخر، ثم يوضع جانباً.
-يُخفق صفار البيض والبيض مع السكر باستخدام المضرب الكهربائي على سرعة عالية لمدة 7 دقائق.
-يُضاف بشر البرتقال، ثم يُضاف خليط الدقيق بالتناوب مع خليط الزيت تدريجياً مع الاستمرار في الخفق حتى تتداخل المكونات.
-يُصب الخليط في القالب المُعد، ويُخبز في الفرن لحوالي 45 دقيقة أو حتى تمام الخبز.
-يُترك الكيك ليبرد تماماً، ثم يُقلب في طبق التقديم.
-يُزين الكيك بوردات من الكريمة اللباني المخفوقة، شرائح قشر البرتقال، التوت المحشو، وشرائح التمر، ثم يُرش بقليل من السكر البودرة.
 
 
How to prepare cake Moroccan couscous from the kitchenHow to prepare cake Moroccan couscous from the kitchen

 
Ingredients / Cake1 cup flour1/22 teaspoon baking powder1/2 teaspoon salt1/2 cup couscous (love)3/4 cup + 2 tbsp oil1/4 cup orange juice6 egg yolks3 eggs1 cup sugar1 tablespoon orange humans
For garnish:Bunny Whipped cream / orange peel sliced ​​thin and cooked in Qatar (sherbet) / Tut stuffed chocolate pieces / pass sliced ​​/ Icing Sugar
Preparation:- Heat oven to 190 ° C.- Painted circular template oven with a little oil and sprinkle with a little flour, with the disposal of excess flour.- Sift the flour, Albekenj powder and salt in a deep bowl, then add the couscous and stir.- Batters oil with orange juice in another bowl, then set aside.- Beat egg yolks and whites with sugar using electric Tennis on high speed for 7 minutes.- Added humans oranges, then add flour mixture alternately with the oil mixture gradually while continuing whisking even interfere components.- Pour the mixture into the prepared mold, and bake in the oven for about 45 minutes or until bread is complete.- Leave the cake to cool completely, then stir in a serving dish.- Rosette decorates cakes stones whipped Allbani, orange peel slices, berries stuffed, sliced ​​dates, and then sprinkle a little powdered sugar.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان