اعلان

الأحد، 3 مارس 2013

طريقة تحضير باذنجان بالبقدونسHow to prepare eggplant with parsley

 طريقة تحضير باذنجان بالبقدونس
طريقة تحضير باذنجان بالبقدونس
المقادير :
    باذنجان كبير للشوي
    بندورة حمراء للسلطة
    فليفلة خضراء
    بصلة صغيرة
    بقدونس مفروم
    عصير ليمون
    زيت زيتون

طريقة التحضير:
نضرب الباذنجان بعدة ضربات بالشوكة او السكين ونشويه على النار الى ان يستوي
بعد ان يستوي نضعه في وعاء فيه ماء بارد ليسهل تقشيره
نفرم البندورة ناعم جدا كما تفرميها للتبولة
والبصل كذالك
والفليفلة ايضا والبقدونس
نقشر الباذنجان ونفرمه بالسكين فرما ناعما
نضعه في صحن عميق ثم نضيف فوقه بقية الخضار المفرومة ونقلبهم مع بعض ونرش عصير الليمون مع رشة ملح ونخلطهم جيدا
ونفردهم في الصحن ونرش على وجههم زيت الزيتون


How to prepare eggplant with parsley
How to prepare eggplant with parsley
Ingredients:
    Eggplant large Shui
    Tomato red power
    Green pepper
    Small onion
    Chopped parsley
    Squash
    Olive oil

Preparation:
HITTING eggplant several blows with a fork or knife and starchy on the fire that sits
After that sits put it in a bowl of cold water for easy peel
Nfrm tomatoes very fine as Tafrmiha Tabbouleh
And onions Kmalk
And also pepper and parsley
نقشر eggplant and Nfrmh finely chopped
Put it in the bowl and then add it the rest of the chopped vegetables and Nqlbhm with some and dissemination of lemon juice with a pinch of salt and Nkhalthm well
And Nfredhm in the courtyard and publication on their face olive oil

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان