طريقة تحضير كرات الدجاج بالجبن
المقادير:
-400غ مكعبات صدور دجاج مطبوخة
-150 جرام أو ما يعادل كوب كبير من جبن الشيدر أو أي جبن مبشور حسب الرغبة
... -3 ملاعق كبيرة من البقدونس المفروم ناعما
2 فص ثوم مسحوق ناعم
-حبة بصل صغيرة مفرومة فرما ناعما جدا
-ملح و فلفل
-بيضتان مخفوقتان
- 2 ملاعق كبيرة دقيق
1 ملعقة من البقسماط لتتماسك الكرات
-زيت للقلي
طريقة التحضير:
1- يفرم الدجاج المطبوخ في الخلاط الكهريائي حتى يصبح سهل التشكيل
2- يضاف إليه الجبن و البقدونس و البصل و يتبل بمسحوق الثوم و الملح و الفلفل
3- -يشكل الخليط إلى كرات متوسطة الحجم و توضع في الثلاجة مدة ساعة
4- تخرج الكرات من الثلاجة و تغمس كل كرة في البيض ثم في الدقيق ثم البسماط
5- يحمى الزيت جيدا ثم تقلى فيه الكرات حتى تكتسب لونا ذهبيا جميلا
How to prepare chicken with cheese balls
How to prepare chicken with cheese balls
Today we offer in order to "kitchen Ante sweeter" chicken and cheese balls, one of the appetizers, which is loved by children and adults and provide hot with barbecue sauce or mayonnaise
Ingredients:
-400 G diced cooked chicken breast
-150 Grams or the equivalent of a large cup of cheddar cheese or grated cheese to taste
... -3 Tablespoons of finely chopped parsley
2 garlic cloves, fine powder
- Small onion, very finely chopped
- Salt and pepper
- Eggs Mkhvoguetan
- 2 tbsp flour
1 tablespoon breadcrumbs to hold together the balls
- Oil for frying
Preparation:
1 - chopped cooked chicken in a blender Alkahraaúa until it becomes easy configuration
2 - Add the cheese and parsley and onions and seasoned with garlic powder, salt and pepper
3 - a mixture to medium-sized balls and put in the fridge for an hour
4 - graduation balls from the refrigerator and dip each ball in the egg and then in the flour and then Albasmat
5 - Heat oil well and then fry the balls until they become a beautiful golden
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي