المقادير :
- 1راس ملفوف
- 6قطع فخد
- ملح فلفل اسود
- 1\2 مص بهارات مشكلة
- 1\4 م ص كركم
الحشوة:
2ك ارز
200غم لحم
راس ثوم
بصل ناعم
ملح فلفل اسود
1\2 ك زيت
المرق:
1\2 ك عصير ليمون
1\4 كوب دبس رمان
3ك ماء قليل من الكمون
الطريقة:
- يرش على الدجاج ملح وفلفل والبهارات المشكلة والكركم ويوضع في قاع الطنجرة
- يسلق ورق الملفوف بالماء الساخن
- يحشى الملفوف بحشوة الارز واللحمة يرص الملفوف فوق الدجاج مع شائح الثوم
- تجلط مكونات المرقة مع بعضها البعض وتوضع فوق الملفوف والدجاج
- توضع الحشوة على طرف الورقة تلف الورقة على الحشوة ترص الاوراق في الطنجرة
- 1راس ملفوف
- 6قطع فخد
- ملح فلفل اسود
- 1\2 مص بهارات مشكلة
- 1\4 م ص كركم
الحشوة:
2ك ارز
200غم لحم
راس ثوم
بصل ناعم
ملح فلفل اسود
1\2 ك زيت
المرق:
1\2 ك عصير ليمون
1\4 كوب دبس رمان
3ك ماء قليل من الكمون
الطريقة:
- يرش على الدجاج ملح وفلفل والبهارات المشكلة والكركم ويوضع في قاع الطنجرة
- يسلق ورق الملفوف بالماء الساخن
- يحشى الملفوف بحشوة الارز واللحمة يرص الملفوف فوق الدجاج مع شائح الثوم
- تجلط مكونات المرقة مع بعضها البعض وتوضع فوق الملفوف والدجاج
- توضع الحشوة على طرف الورقة تلف الورقة على الحشوة ترص الاوراق في الطنجرة
Ingredients:
- 1 head cabbage
- 6 pieces thigh
- Salt Black Pepper
- 1 \ 2 Bharat sucking problem
- 1 \ 4 p turmeric
Filling:
2 k rice
200 g meat
A clove of garlic
Soft onions
Salt Black Pepper
1 \ 2 as oil
Gravy:
1 \ 2 as lemon juice
1 \ 4 cup pomegranate molasses
3 as water little cumin
Method:
- Sprinkle salt and pepper chicken and spices problem, turmeric and placed at the bottom of the pot
- Boil the cabbage paper with hot water
- Stuffed cabbage rice and meat filling compact cabbage over the chicken with garlic Haúh
- Clotting components of the stock with each other and placed over the cabbage and chicken
- Put the charge on the edge of the paper is damaged on the charge sheet stacked the cards in the pot
- 1 head cabbage
- 6 pieces thigh
- Salt Black Pepper
- 1 \ 2 Bharat sucking problem
- 1 \ 4 p turmeric
Filling:
2 k rice
200 g meat
A clove of garlic
Soft onions
Salt Black Pepper
1 \ 2 as oil
Gravy:
1 \ 2 as lemon juice
1 \ 4 cup pomegranate molasses
3 as water little cumin
Method:
- Sprinkle salt and pepper chicken and spices problem, turmeric and placed at the bottom of the pot
- Boil the cabbage paper with hot water
- Stuffed cabbage rice and meat filling compact cabbage over the chicken with garlic Haúh
- Clotting components of the stock with each other and placed over the cabbage and chicken
- Put the charge on the edge of the paper is damaged on the charge sheet stacked the cards in the pot
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي