اعلان

السبت، 30 مارس 2013

طريقة الملفوف,ملفوف محشي بالدجاج2013,2014

المقادير :
- 1راس ملفوف
- 6قطع فخد
- ملح فلفل اسود
- 1\2 مص بهارات مشكلة
- 1\4 م ص كركم

الحشوة:
2ك ارز
200غم لحم
راس ثوم
بصل ناعم
ملح فلفل اسود
1\2 ك زيت
المرق:
1\2 ك عصير ليمون
1\4 كوب دبس رمان
3ك ماء قليل من الكمون
الطريقة:
- يرش على الدجاج ملح وفلفل والبهارات المشكلة والكركم ويوضع في قاع الطنجرة
- يسلق ورق الملفوف بالماء الساخن
- يحشى الملفوف بحشوة الارز واللحمة يرص الملفوف فوق الدجاج مع شائح الثوم
- تجلط مكونات المرقة مع بعضها البعض وتوضع فوق الملفوف والدجاج
- توضع الحشوة على طرف الورقة تلف الورقة على الحشوة ترص الاوراق في الطنجرة
 
 
Ingredients:

- 1 head cabbage

- 6 pieces thigh

- Salt Black Pepper

- 1 \ 2 Bharat sucking problem
- 1 \ 4 p turmeric

Filling:

2 k rice

200 g meat

A clove of garlic

Soft onions

Salt Black Pepper

1 \ 2 as oil

Gravy:

1 \ 2 as lemon juice

1 \ 4 cup pomegranate molasses

3 as water little cumin

Method:

- Sprinkle salt and pepper chicken and spices problem, turmeric and placed at the bottom of the pot

- Boil the cabbage paper with hot water

- Stuffed cabbage rice and meat filling compact cabbage over the chicken with garlic Haúh

- Clotting components of the stock with each other and placed over the cabbage and chicken

- Put the charge on the edge of the paper is damaged on the charge sheet stacked the cards in the pot

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان