طريقة تحضير "الفاهيتا" المكسيكية
المقادير:
-500 غرام من صدور الدجاج المقطّعة إلى شرحات طويلة ورفيعة
-حبّة من الفليفلة الخضراء وحبّة من الفليفلة الصفراء
-3 ملاعق كبيرة من الزيت النباتي
-ملعقتان صغيرتان من بهارات الفاهيتا
-ملعقة صغيرة من الثوم المفروم
-ملعقة صغيرة من اللبنة
-ملعقة صغيرة من صلصة البندورة
-ملعقتان كبيرتان من الذرة
-ملعقتان كبيرتان من الفطر
-ملعقتان كبيرتان من الخل الأبيض
-رشّة من الملح والبهار الأسود الحلو
-حبّة من البصل، مقطّعة إلى مكعبات صغيرة
طريقة التحضير:
1- تقطّع حبتا الفليفلة إلى شرحات رفيعة، وتوضع فوقها صدور الدجاج المقطّعة، والزيت النباتي.يخلط هذا المزيج جيداً، ثم تضاف بهارات الفاهيتا والثوم المفروم واللبنة والخلّ الأبيض والملح والبهار الأسود الحلو، ثم الفطر والذرة والبصل واللبنة.
2- يدع هذا الخليط منقوعاً لمدّة تتراوح ما بين 12 إلى 14 ساعة.
3- يقلى في داخل مقلاة تحتوي على قليل من الزيت النباتي، حتى النضوج.
4 -تسكب الفاهيتا في أرغفة الخبز المخصّصة لها، وتقدّم ساخنة
How to prepare "fajitas" Mexican
How to prepare "fajitas" Mexican
Ingredients:
-500 Grams of chicken breasts cut into slices long and thin
- A grain of green pepper and yellow pepper pill
-3 Tablespoons of vegetable oil
- Two small tablespoons of Bharat fajitas
- A teaspoon of minced garlic
- A teaspoon of yoghurt
- A teaspoon of tomato sauce
- Tablespoons corn
- Tablespoons mushroom
- Tablespoons white vinegar
- Pinch of salt and black pepper, sweet
- A grain of onions, cut into small cubes
Preparation:
1 - cut Habta pepper to slices thin, and placed above the chicken breasts cut, and vegetable oil. Confuses the mix well, then add spices fajitas and chopped garlic and yoghurt and white vinegar, salt and pepper black sweet, then mushrooms, corn, onion and yoghurt.
2 - let this mixture soaked for a period ranging between 12 to 14 hours.
3 - fried inside a pan containing a little vegetable oil, until maturity.
4 - Pour fajitas loaves allocated to them, and provide hot
How to prepare "fajitas" Mexican
Ingredients:
-500 Grams of chicken breasts cut into slices long and thin
- A grain of green pepper and yellow pepper pill
-3 Tablespoons of vegetable oil
- Two small tablespoons of Bharat fajitas
- A teaspoon of minced garlic
- A teaspoon of yoghurt
- A teaspoon of tomato sauce
- Tablespoons corn
- Tablespoons mushroom
- Tablespoons white vinegar
- Pinch of salt and black pepper, sweet
- A grain of onions, cut into small cubes
Preparation:
1 - cut Habta pepper to slices thin, and placed above the chicken breasts cut, and vegetable oil. Confuses the mix well, then add spices fajitas and chopped garlic and yoghurt and white vinegar, salt and pepper black sweet, then mushrooms, corn, onion and yoghurt.
2 - let this mixture soaked for a period ranging between 12 to 14 hours.
3 - fried inside a pan containing a little vegetable oil, until maturity.
4 - Pour fajitas loaves allocated to them, and provide hot
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي