How to live Shamy
طريقة عمل العيش الشامى
2.5 كوب دقيق أبيض
1.5 معلقة صغبيرة خميرة فورية
كوب ماء
رشة سكر
ملح ملعقه صغيره
طبق فيه ماء علشان نبل فيى ادينا
الطريقة :
اخلطي الدقيق مع الملح مع السكر مع الخميرة و حركي المزيج أضيفي الماء بشكل تدريجي مع التحريك حتى تتشكل عندك عجينة متماسكة
غطي العجين و اتركيه ليختمر مدة ساعة و نصف
قطعي العجين الى كرات متوسطة الحجم و رقي الكرات باستخدام رقاقة العجين
أدخلي الأرغفة الى فرن ساخن على اعلى درجة و اخبزيها اغاية ما يحمر
وبالهنا والشفا
ملوحظة : ممكن تحفظيها داخل أكياس النايلون لمدة يومين
Ingredients:
2.5 cups white flour
1.5 pending Sgberh instant yeast
Cup water
Workshop sugar
Teaspoon salt
The water dish the Ahan nobility Fei convicted
Method:
Mix the flour with the salt and sugar with yeast and stir the mixture add water gradually, stirring until you have a paste is formed coherent
Cover the dough and leave for gestating for an hour and a half
Cut the dough into medium-sized balls and paper using chip dough balls
Enter the loaves into a hot oven to the highest degree and Bake Agaah blush
Shifa بالهنا
Mlouhzh: possible its reservations in nylon bags for two days
2.5 cups white flour
1.5 pending Sgberh instant yeast
Cup water
Workshop sugar
Teaspoon salt
The water dish the Ahan nobility Fei convicted
Method:
Mix the flour with the salt and sugar with yeast and stir the mixture add water gradually, stirring until you have a paste is formed coherent
Cover the dough and leave for gestating for an hour and a half
Cut the dough into medium-sized balls and paper using chip dough balls
Enter the loaves into a hot oven to the highest degree and Bake Agaah blush
Shifa بالهنا
Mlouhzh: possible its reservations in nylon bags for two days
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي