طريقة تحضير سلطة الحامض مع البقدونس والبصل
- ٤ حامض
- ١ بصل حجم كبير
- ٢ ١⁄٤ كوب بقدونس طازج مفروم أو ما يعادل باقة ونصف
- ملح
طريقة التحضير
١. يقشًر الحامض ويقطَع الى مكعبات صغيرة.
٢. يفرم البقدونس والبصل فرما خشنا ويخلطان مع مكعبات الحامض.
٣. يضاف الملح آخرا” حسب الذوق.
١. يقشًر الحامض ويقطَع الى مكعبات صغيرة.
٢. يفرم البقدونس والبصل فرما خشنا ويخلطان مع مكعبات الحامض.
٣. يضاف الملح آخرا” حسب الذوق.
How to prepare lemon salad with parsley and onions
Modus operandi sour salad with parsley and onions
Ingredients:
4 acid
1 large size onion
21/4 cup chopped fresh parsley or the equivalent of a bouquet and a half
Salt
Preparation
1. Lemon peel and cut into small cubes.
2. Chopped parsley, onion, coarsely chopped and Akhaltan with lemon cubes.
3. Add salt least "according to taste.
Modus operandi sour salad with parsley and onions
Ingredients:
4 acid
1 large size onion
21/4 cup chopped fresh parsley or the equivalent of a bouquet and a half
Salt
Preparation
1. Lemon peel and cut into small cubes.
2. Chopped parsley, onion, coarsely chopped and Akhaltan with lemon cubes.
3. Add salt least "according to taste.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي