طريقة تحضير ساندويش الزنجرالحار
- 4 صدور دجاج مخلية من العظم ( ولكن مع الجلد ) .
- ½ ملعقة شاي فلفل أبيض .
- ½ ملعقة شاي ملح .
- مايونيز
- خس
- ½ ملعقة شاي فلفل أحمر حار .
- ½ ملعقة شاي اجينو موتو ( ملح صيني ) .
- ½ ملعقة شاي ماسترد ( خردل ) .مقادير الخلطة:
- 3 ملاعق طعام دقيق .
- 1 ملعقة طعام نشا ذرة .
- ½ ملعقة شاي بيكنج باودر .
- بيضة .
- 1 ملعقة طعام حليب .
- ½ ملعقة شاي فلفل أحمر حار .
طريقة التحضير
اخلطي مقادير الخلطة معاً جيداً وضعيها جانباً
تبلي صدور الدجاج بالملح والأجينو موتو والفلفل الأبيض والماسترد واتركيه في الثلاجة لمدة نصف ساعة .
ثم غمسي الدجاج في الخلطة المحضرة سابقا واقليه في زيت غزيرثم ضعيه على ورق ماص .
وأخيراً امسحي الخبز بالمايونيزواحشيه بالدجاج ثم الخس والبندورة وصحتين .
اخلطي مقادير الخلطة معاً جيداً وضعيها جانباً
تبلي صدور الدجاج بالملح والأجينو موتو والفلفل الأبيض والماسترد واتركيه في الثلاجة لمدة نصف ساعة .
ثم غمسي الدجاج في الخلطة المحضرة سابقا واقليه في زيت غزيرثم ضعيه على ورق ماص .
وأخيراً امسحي الخبز بالمايونيزواحشيه بالدجاج ثم الخس والبندورة وصحتين .
How to prepare a sandwich Alzengralhar
How to prepare a sandwich Alzenjr
Ingredients:
4 chicken breasts vacuum of bone (but with the skin).
½ teaspoon white pepper.
½ teaspoon salt.
Mayonnaise
Lettuce
Oil for frying.
½ teaspoon hot red pepper.
½ teaspoon HAGUENAU Mutu (Chinese salt).
½ teaspoon mustard (mustard). Amounts of the mixture:
3 tablespoons flour.
1 tablespoon cornstarch.
½ teaspoon baking powder.
Egg.
1 tablespoon milk.
½ teaspoon hot red pepper.
Preparation
Mix amounts mix together well and set aside
Doing the chicken breasts with salt and Alojino Mutu and white pepper and mustard and leave in the fridge for half an hour.
Then Gamsa chicken in the mixture prepared earlier and fry in oil Gxirthm put it on absorbent paper.
Finally Wipe bread Palmionezuahhih chicken and lettuce and tomatoes and Sahtin.
How to prepare a sandwich Alzenjr
Ingredients:
4 chicken breasts vacuum of bone (but with the skin).
½ teaspoon white pepper.
½ teaspoon salt.
Mayonnaise
Lettuce
Oil for frying.
½ teaspoon hot red pepper.
½ teaspoon HAGUENAU Mutu (Chinese salt).
½ teaspoon mustard (mustard). Amounts of the mixture:
3 tablespoons flour.
1 tablespoon cornstarch.
½ teaspoon baking powder.
Egg.
1 tablespoon milk.
½ teaspoon hot red pepper.
Preparation
Mix amounts mix together well and set aside
Doing the chicken breasts with salt and Alojino Mutu and white pepper and mustard and leave in the fridge for half an hour.
Then Gamsa chicken in the mixture prepared earlier and fry in oil Gxirthm put it on absorbent paper.
Finally Wipe bread Palmionezuahhih chicken and lettuce and tomatoes and Sahtin.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي