Modus operandi Chicken Piccata
المكونات:
كيلو صدور دجاج بانيه
فلفل أسود
بودرة بصل ممكن تستبدل ببصلة
3 ملاعق خل
نصف ليمونة
بقدونس مفروم
نص كيلو مشروم
ثوم، ملح
ملعقة ونصف دقيق
كوب لبن
ملعقة قشدة أو كريمة
ملعقة مستردة كبيرة
التحضير:
يتم تتبيل صدور الدجاج بملح وفلفل أسود وبودرة بصل والخل، ونصف ليمونة والبقدونس المفروم.ونسبها لمدة ساعة او اكتر
بعد ذلك يتم تسخين الزيت وتحمير صدور الدجاج فى الزيت،
فى طاسة تانية نبشر التوم وتحميره فى الزيت حتى يصبح لونه ذهبيًا، ثم نضع المشروم ونضيف الخل، مع التقليب حتى تتبخر المياه، ثم نضيف دقيق، وممكن أقل حسب الاحتياج وحسب سمكها، ونضيف اللبن ونقلب.
ثم نضع ملعقة قشدة أو كريمة وملعقة مستردة كبيرة مع التقليب، ونضيف قطع الفراخ المحمرة على المشروم، ونقلب، ويمكن تخفيفها بلبن أو مياه، ونضيف الملح والفلفل الأسود خفيف جدًا، يقدم بجانبها عيش أو أرز أبيض و سلطة خضراء.او خضار سوتية
Ingredients:
Kilo Fried Chicken Breasts
Black pepper
Onion powder possible replace Bbeslh
3 tablespoons vinegar
Half a lemon
Chopped parsley
Text kilo mushrooms
Garlic, salt
Spoon and half flour
Cup milk
Spoon cream or cream
Large spoon-refundable
Preparation:
Is seasoning the chicken breasts with salt and black pepper and onion powder, vinegar, and half a lemon and chopped parsley. Lineage for an hour or Aktar
Then the oil is heated and reddening chicken breasts in oil,
In a bowl Tanih preach Toum and Thmirh in oil until golden in color, and then put the mushrooms and add the vinegar, stirring until the water evaporates, then add the flour, and less possible as required by the thick, add milk and turn the.
Then put a spoon cream or cream and spoon refundable great with flipping, and add pieces chicken fried on mushrooms, and turn the, and can be alleviated milk or water, and add salt and black pepper is very light, offers beside live or white rice and a green salad. Or vegetables sauteed
طريقة عمل بيكاتا دجاج
المكونات:
كيلو صدور دجاج بانيه
فلفل أسود
بودرة بصل ممكن تستبدل ببصلة
3 ملاعق خل
نصف ليمونة
بقدونس مفروم
نص كيلو مشروم
ثوم، ملح
ملعقة ونصف دقيق
كوب لبن
ملعقة قشدة أو كريمة
ملعقة مستردة كبيرة
التحضير:
يتم تتبيل صدور الدجاج بملح وفلفل أسود وبودرة بصل والخل، ونصف ليمونة والبقدونس المفروم.ونسبها لمدة ساعة او اكتر
بعد ذلك يتم تسخين الزيت وتحمير صدور الدجاج فى الزيت،
فى طاسة تانية نبشر التوم وتحميره فى الزيت حتى يصبح لونه ذهبيًا، ثم نضع المشروم ونضيف الخل، مع التقليب حتى تتبخر المياه، ثم نضيف دقيق، وممكن أقل حسب الاحتياج وحسب سمكها، ونضيف اللبن ونقلب.
ثم نضع ملعقة قشدة أو كريمة وملعقة مستردة كبيرة مع التقليب، ونضيف قطع الفراخ المحمرة على المشروم، ونقلب، ويمكن تخفيفها بلبن أو مياه، ونضيف الملح والفلفل الأسود خفيف جدًا، يقدم بجانبها عيش أو أرز أبيض و سلطة خضراء.او خضار سوتية
Kilo Fried Chicken Breasts
Black pepper
Onion powder possible replace Bbeslh
3 tablespoons vinegar
Half a lemon
Chopped parsley
Text kilo mushrooms
Garlic, salt
Spoon and half flour
Cup milk
Spoon cream or cream
Large spoon-refundable
Preparation:
Is seasoning the chicken breasts with salt and black pepper and onion powder, vinegar, and half a lemon and chopped parsley. Lineage for an hour or Aktar
Then the oil is heated and reddening chicken breasts in oil,
In a bowl Tanih preach Toum and Thmirh in oil until golden in color, and then put the mushrooms and add the vinegar, stirring until the water evaporates, then add the flour, and less possible as required by the thick, add milk and turn the.
Then put a spoon cream or cream and spoon refundable great with flipping, and add pieces chicken fried on mushrooms, and turn the, and can be alleviated milk or water, and add salt and black pepper is very light, offers beside live or white rice and a green salad. Or vegetables sauteed
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي