طريقة تحضير شوربة السبانخ
300 غ من اللحم مقطع لمكعبات كبيرة
1- باقة من السبانخ المفرومة ناعما
-50 غ من الصنوبر
-2 فص من الثوم المفروم- كزبرة
- جوزعصير -ليمون الملح
- الفلفل الأسود
طريقة التحضير:
عليك بغلي اللحوم في 6 أكواب من الماء.
ثم تقومي بازالة الرغوة من السطح.
ثم تضاف السبانخ والصنوبر والجوز.
واتركي الكل يغلي على نار هادئة لمدة 40 دقيقة.
عندما تنضج وتصبح سميكة أضيفي الثوم المفروم والكزبرة المفرومة وعصير الليمون، مع الملح والفلفل.
How to prepare spinach soup
How to prepare spinach soup
Ingredients:
300 g of meat section of large cubes
1 - a bouquet of spinach, finely chopped
-50 G pine
-2 Clove of minced garlic - coriander
- Josasar - lemon salt
- Black pepper
Preparation:
You boil meat in 6 cups of water.
Then Valuation remove the foam from the surface.
Then add the spinach and pine nuts.
Leave All boil over low heat for 40 minutes.
When mature and become thick add chopped garlic and chopped coriander and lemon juice, with salt and pepper.
How to prepare spinach soup
Ingredients:
300 g of meat section of large cubes
1 - a bouquet of spinach, finely chopped
-50 G pine
-2 Clove of minced garlic - coriander
- Josasar - lemon salt
- Black pepper
Preparation:
You boil meat in 6 cups of water.
Then Valuation remove the foam from the surface.
Then add the spinach and pine nuts.
Leave All boil over low heat for 40 minutes.
When mature and become thick add chopped garlic and chopped coriander and lemon juice, with salt and pepper.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي