طريقة تحضير لفائف النقانق السورية
- 450 غ لحم هبر مشر
- 30 غ فصوص ثوم مهروس
- 15 غ فلفل أسود مطحون
- 10 غ كمون مطحون
- 5 غ كزبرة مطحونة
- 5 غ فلفل افرنجي مطحون
- 5 غ كركم مطحون
- 5 غ حلبة نبات مطحون
- 5 ملل زيت زيتون
- 10 غ ملح بحري
- 500 غ معجنات منتفخة جاهزة
طريقة التحضير:
1- باستخدام مدقة أو الخلاط اجرشي اللحم مع البهارات. امزجيه مع زيت الزيتون واصنعي عجينة طرية وتبلي مع الملح والبهارات.
2- رشي بعض الطحين على سطح خشبي ومدي العجينة على شكل مثلثات طويلة ورفيعة. ضعي اللحمة على شكل نقانق على حانب واحد ولفي العجينة عليها أو وزعي اللحمة على طبقة رفيعة حتى نهاية العجينة ولفيها بشكل حلزوني.
3- حمي الفرن على 200 درجة. قطعي العجينة إلى حصص بطول 2،5 سم وضعيها على صينية خبز مدهونة بالزيت. اخبزيها في الفرن لمدة 12 دقيقة إلى أن يصبح لونها بنيًا ذهبيًا وتنتفخ. قدميها ساخنة.
1- باستخدام مدقة أو الخلاط اجرشي اللحم مع البهارات. امزجيه مع زيت الزيتون واصنعي عجينة طرية وتبلي مع الملح والبهارات.
2- رشي بعض الطحين على سطح خشبي ومدي العجينة على شكل مثلثات طويلة ورفيعة. ضعي اللحمة على شكل نقانق على حانب واحد ولفي العجينة عليها أو وزعي اللحمة على طبقة رفيعة حتى نهاية العجينة ولفيها بشكل حلزوني.
3- حمي الفرن على 200 درجة. قطعي العجينة إلى حصص بطول 2،5 سم وضعيها على صينية خبز مدهونة بالزيت. اخبزيها في الفرن لمدة 12 دقيقة إلى أن يصبح لونها بنيًا ذهبيًا وتنتفخ. قدميها ساخنة.
How to prepare sausage rolls Syrian
How to prepare sausage rolls Syrian
Ingredients:
450 g lean meat Mushar
30 g garlic cloves, crushed
15 g ground black pepper
10 g ground cumin
5 g ground coriander
5 g ground syphilis pepper
5 g ground turmeric
5 g ground fenugreek
5 ml of olive oil
10 g sea salt
500 g puffy pastries ready
Preparation:
1 - using the pestle or blender Ajursca meat with spices. Mixes with olive oil and make a soft dough and doing with salt and spices.
2 - Sprinkle some flour on a wooden deck and the extent of the dough in the form of long and thin triangles. Put the meat in the form of sausage on one حانب for and in the dough and or leader of meat on a thin layer until the end of the dough in a spiral fashion.
3 - meaty oven to 200 degrees. Cut the dough into shares of a length of 2.5 cm and place on greased baking tray with oil. Bake in the oven for 12 minutes until it becomes golden brown and swell. Serve hot.
How to prepare sausage rolls Syrian
Ingredients:
450 g lean meat Mushar
30 g garlic cloves, crushed
15 g ground black pepper
10 g ground cumin
5 g ground coriander
5 g ground syphilis pepper
5 g ground turmeric
5 g ground fenugreek
5 ml of olive oil
10 g sea salt
500 g puffy pastries ready
Preparation:
1 - using the pestle or blender Ajursca meat with spices. Mixes with olive oil and make a soft dough and doing with salt and spices.
2 - Sprinkle some flour on a wooden deck and the extent of the dough in the form of long and thin triangles. Put the meat in the form of sausage on one حانب for and in the dough and or leader of meat on a thin layer until the end of the dough in a spiral fashion.
3 - meaty oven to 200 degrees. Cut the dough into shares of a length of 2.5 cm and place on greased baking tray with oil. Bake in the oven for 12 minutes until it becomes golden brown and swell. Serve hot.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي