طريقة تحضير قالب توست جبن الكريمة والخضروات
لفطار صحي ولذيذ .... وغير تقليدي نقدم لكي من خلال "مطبخ انتي احلي" قالب توست بجبن الكريمة والخضروات المقادير
المقادير:
8 شريحة خبز توست
2 كوب جبن كريمة
1/2 كوب جبن بارمازان مبشورة
1 بيض مخفوق
3 كوب خضروات مُقطعة قطع صغيرة ومسلوقة (كوسا / فاصوليا خضراء / ذرة / جزر/ أسبارجوس / خرشوف (أرض شوكي))
1 بصل متوسط مفروم ناعم
2 فص ثوم مفروم ناعم
1/4 كوب أعشاب طاوجة مفرومة (بقدونس / كزبرة خضراء / ريحان)
ملح وفلفل
2 كوب جبن كريمة
1/2 كوب جبن بارمازان مبشورة
1 بيض مخفوق
3 كوب خضروات مُقطعة قطع صغيرة ومسلوقة (كوسا / فاصوليا خضراء / ذرة / جزر/ أسبارجوس / خرشوف (أرض شوكي))
1 بصل متوسط مفروم ناعم
2 فص ثوم مفروم ناعم
1/4 كوب أعشاب طاوجة مفرومة (بقدونس / كزبرة خضراء / ريحان)
ملح وفلفل
طريقة التحضير :
- يُسخن الفرن على حرارة 170 درجة مئوية.
- تُنزع حواف شرائح التوست، ويُقطع أحد جوانب كل شريحة بشكل دائري للحصول على شكل رُبع دائرة (باستخدام سكين حاد).
- يُبطن قالب كيك دائري (يُمكن فك جونبه) بورق الزبدة ويُدهن بالزبدة.
- يُبطن القاع بأربع شرائح توست بحيث تُغطي قاع القالب.
- يُخلط الجبن بنوعيه في وعاء عميق، ويُضاف البيض، الخضروات، البصل، الثوم والأعشاب مع التقليب الجيد حتى يتجانس الخليط، ويُتبل بالملح والفلفل.
- يوضع الخليط في القالب، يُساوى السطح ويُغطى بالأربع شرائح توست المتبقية بحيث تُغطي الخليط تماماً، مع الضغط الخفيف حتى تلتصق.
- يُغطى القالب بورق ألمونيوم، ويوضع بالفرن لمدة 15 دقيقة.
- يُترك ليبرد قليلاً، ثم تُفك جوانب القالب ويُنزع ورق الزبدة بحذر.
- يُقطع قالب التوست إلى مثلثات، وتوضع في طبق التقديم مع السلطة المفضلة.
How to prepare a template toast cream cheese and vegetablesHow to prepare a template toast cream cheese and vegetables
Mycosis healthy and delicious .... And funky offer so through the "kitchen Ante sweeter" template toast cream cheese and vegetables IngredientsIngredients:8 slice Toast2 cups cream cheese1/2 cup grated cheese Barmazan1 Scrambled Eggs3 cup vegetable chopped into small pieces and boiled (Kusa / green beans / corn / Islands the / Osparjus / artichoke (land truck))1 medium onion, finely chopped2 garlic cloves, finely chopped1/4 cup chopped herbs Taujh (parsley / cilantro / basil)Salt and pepper
Preparation:- Heat oven to 170 degrees Celsius.- Tend edges sliced toast, and cut one side of each slice in a circular motion to get the shape of a quarter circle (using a sharp knife).- Line the circular cake (can Removing Johnbh) with butter paper and painted with butter.- Line the bottom with four slices of toast to cover the bottom of the mold.- Confuses cheese quality in a deep bowl, and add the eggs, vegetables, onions, garlic and herbs with good stirring the mixture until smooth, and season with salt and pepper.- The mixture into the mold, equals the surface The Balerba covers the remaining slices of toast so completely cover the mixture, with light pressure until stick.- Cover mold with aluminum foil, and put in the oven for 15 minutes.- Leave to cool slightly, then loosen aspects of the template and the paper tends butter with caution.- Cut template toast into triangles, and placed in a serving dish with your favorite power.
Mycosis healthy and delicious .... And funky offer so through the "kitchen Ante sweeter" template toast cream cheese and vegetables IngredientsIngredients:8 slice Toast2 cups cream cheese1/2 cup grated cheese Barmazan1 Scrambled Eggs3 cup vegetable chopped into small pieces and boiled (Kusa / green beans / corn / Islands the / Osparjus / artichoke (land truck))1 medium onion, finely chopped2 garlic cloves, finely chopped1/4 cup chopped herbs Taujh (parsley / cilantro / basil)Salt and pepper
Preparation:- Heat oven to 170 degrees Celsius.- Tend edges sliced toast, and cut one side of each slice in a circular motion to get the shape of a quarter circle (using a sharp knife).- Line the circular cake (can Removing Johnbh) with butter paper and painted with butter.- Line the bottom with four slices of toast to cover the bottom of the mold.- Confuses cheese quality in a deep bowl, and add the eggs, vegetables, onions, garlic and herbs with good stirring the mixture until smooth, and season with salt and pepper.- The mixture into the mold, equals the surface The Balerba covers the remaining slices of toast so completely cover the mixture, with light pressure until stick.- Cover mold with aluminum foil, and put in the oven for 15 minutes.- Leave to cool slightly, then loosen aspects of the template and the paper tends butter with caution.- Cut template toast into triangles, and placed in a serving dish with your favorite power.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي