اعلان

الثلاثاء، 19 فبراير 2013

طريقة تحضير كيكة الكاكاو بالطريقة الامريكية How to prepare cocoa cake in the American way

طريقة تحضير كيكة الكاكاو بالطريقة الامريكية 
طريقة تحضير كيكة الكاكاو بالطريقة الامريكية
المقادير:
٢ كوب دقيق أبيض 
٢ كوب سكر
١ م-ص بيكن بودر
١ م-ص بيكنج صودا
١ م-ص فانيليا
ثلث كوب كاكاو
نصف كوب زيت
١ كوب زبادي أو روب
٣ حبات بيض
١ كوب ماء

لتزيين :
صلصة الشوكولاته
٥ م-ص زبدة 
٦ م-ص سكر
٤ م-ص كاكاو
١ علبة قشطة

طريقة التحضير:
توضع كل المقادير الجافه سويا و من ثم يضاف اليها المقادير السائله
و تخلط المقادير جيدا حتي تمتزج و تصبح عجينة متماسكه القوام
تجهز صينيه مدهونه بقليل من السمن و يضاف اليها خليط كيكة الكاكاو المجهز
و من ثم تدخل صينيه كيكة الكاكاو الي فرن متوسط الحراره و تترك حتي النضج
و من ثم تخرج كيكة الكاكاو من الفرن و تترك حتي تبرد
ثم تقلب الكيكة المجهزة و يضاف اليها صوص الكاكاو
و تقدم كيكة الكاكاو بالطريقه الامريكية 
 
How to prepare cocoa cake in the American way
How to prepare cocoa cake in the American way
Ingredients:
2 cups white flour
2 cups sugar
1 - p powder bacon
1 - p baking soda
1 - p vanilla
Third cup cocoa
½ cup oil
1 cup yogurt or Rob
3 eggs, onions
1 cup water

To decorate:
Chocolate sauce
5 m - r butter
6 m - r sugar
4 m - p Cocoa
1 can cream

Preparation:
Placed all dry ingredients together and then add to it amounts liquid
And mix ingredients well until combined and become cohesive dough textures
Fitted tray greased a little ghee and add them cake mix, cocoa processor
And then enter the Chinese cocoa cake to oven medium heat and leave until maturity
And then graduated cocoa cake from the oven and leave to cool
Then volatility cake processed and added to it cocoa sauce
And give a cake cocoa in the American way

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان