How to prepare the burger Rivington
المكوّنات للبرغر
600 غرام من لحم البقر المفروم
175 غراماً من دهن البقر
75 غراماً من البصل الأحمر المقطّع
75 غراماً من الفلفل الأحمر المقطّع إلى قطع صغيرة
20 غراماُ من ورق البقدونس المقطّع إلى قطع صغيرة
45 غراماً من خردل “كولمانز” الإنكليزي
5 غرامات من الفلفل الأسود المطحون بشكل غير ناعم
3 غرامات من الملح
بيضتان كاملتان
لتزيين البرغر
100 غرام من شرائح الطماطم الموسمية
50 غراماً من البصل الأحمر المقطّع على شكل حلقات
50 غراماً من الخيار المخلّل المقطع إلى شرائح بالطول
50 غراماً من المايونيز
100 غرام من ورق الخس الصغير ملح وفلفل جبنة تشيدر مبروشة
طريقة التحضير
في ريفينغتون غريل، نقطّع اللحم من الضلع ولحم الخاصرة والفيليه من أبقار عُلفت بالحبوب طوال 250 يوماً، وأرداف D-rump من أبقار واغيو يابانية عُلفت بالحبوب لـ 400 يوم، لكن أنتم في المنزل يمكنكم شراء لحم البقر المفروم. حاولوا الحصول على لحم مفروم بأكبر قياس، حوالي 8 ملم هي الأنسب.
لتحضير الفطيرة، قطّعوا البصل الأحمر وقطّعوا الفلفل إلى قطع ناعمة، ثمّ قطّعوا البقدونس وابرشوا الدهن (بواسطة مبرشة جبنة). يُعتبر دهن البقر مهماً جداً إذ أنّه يبقي البرغر طرياً ورطباً أثناء الطبخ. تُمزج المكوّنات كلّها في وعاء مع الخردل الإنكليزي والفلفل الأسود المطحون والبيض والملح.
واحرصوا على مزجها جيداً واطهوا كمية صغيرة لتذوّقها. تأكّدوا من التتبيل إذ قد تحتاجون المزيد. بعد تذوّق المزيج، يُقطّع إلى 4 كريات بالوزن والشكل ذاتهما ثمّ نعطيها شكل فطائر برغر. ثمّ ضعوها في البراد إلى أن تصبح جاهزة للطهو.
أمّا تزيين البرغر
فبسيط جداً يُنزع القسم العلوي غير الأحمر من الطماطم وتُقطّع. يُقشّر البصل ويُقطّع إلى حلقات، ويُشرّح الخيار المخلّل بالطول. تُنزع الجذور من الخس الصغير وتُفصل الأوراق.
ومن الأفضل في المنزل أن تشتروا خبز البرغر. ويمكنكم استخدام الخبز المفضّل لديكم سواء أكان خبزاً بالقشرة المحمّصة أم أقراص الخبز أم الخبز مع الطحين. قطّعوا الخبز إلى نصفين وحمّصوهما في المشواة. أخرجوا فطائر البرغر من البرّاد وضعوها في مقلاة أو في صينية لخبز الكعكة في حال وجودها أو في المشواة. وستكون الفطائر سميكة لذا قد تحتاجون إلى وضعها في فرن على حرارة 175 درجة لتنضج. وما إن تجهز البرغر، حضّروا الفطيرة والزينة.
ضعوا المايونيز على الخبز المحمّص من الجهة العليا. ثمّ زيّنوا أسفل الخبز بأوراق الخس وبثلاث شرائح طماطم. تبّلوها بالملح والفلفل، وأضيفوا 4-5 قطع من البصل الأحمر وبعدها الخيار المخلّل المقطّع إلى شرائح. ضعوا الجبنة المبروشة فوق فطائر البرغر وأعيدوها إلى الفرن أو تحت المشواة لتذوب الجبنة ويسخن الخبز. وفور جهوزها، ضعوا الفطائر فوق زينة البرغر وفوقها نصف الخبز الآخر. قدّموها مع البطاطا المقلية وصلصة الطماطم إلى الجانب، ولا تنسوا وضع منديل عند تناول هذا البرغر!
Components of the burger
600 grams of minced beef
175 grams of fat cow
75 grams of red onion section
75 grams of red pepper cut into small pieces
20 grams of parsley paper cut into small pieces
45 grams of mustard "Kolemans" English
5 grams of ground black pepper is soft
3 grams of salt
Eggs Kamiltan
To decorate burgers
100 grams of tomato slices seasonal
50 grams of red onion-shaped section rings
50 grams of pickled cucumber sliced lengthwise
50 grams of mayonnaise
100 grams of lettuce paper little salt and pepper Cheddar cheese, grated
PreparationRivington Grill, cut the meat from the rib and sirloin and fillet of cows fed with grain for 250 days, and buttocks D-rump of cows and Aghio Japanese fed with grain for 400 days, but you are at home you can buy minced beef. Tried to get minced meat as measured, about 8 mm are best suited.
To prepare the pie, chopped red onion and chopped pepper cut into soft, then chopped parsley and Abrashwa fat (by Mbrhh cheese). The fat cow is very important as it keeps the burgers tender and moist during cooking. Mix all ingredients in a bowl with English mustard and ground black pepper, eggs and salt.
Strive to mix well and Athoa a small amount of taste. Make sure peppering it may need more. After tasting the mix, cut to 4 Kiryat weight and shape themselves and then give it to form the burger patties. Then they put in the fridge to become ready for cooking.
The decorating burgers
Very simple enough tends upper section is red from tomatoes and cut. Peel onions and cut into rings, and explains pickled cucumber lengthwise. Tend roots of small and separate lettuce leaves.
It is the best in the house to buy bread burgers. You can use your favorite bread, whether baked bread crust or discs of bread or bread with flour. Cut bread into halves and Ahmassoheme in rotisserie. Expel pies, burgers from the fridge and placed it in a pan or tray to bake the cake, if any, or the rotisserie. The pancakes will be thick so you may need to put in an oven temperature of 175 degrees to mature. Once processed burgers, attended the pie and decorations.Put mayonnaise on toasted bread from the upper side. Then decorate the bottom of the bread with lettuce leaves and three tomato slices. Thbloha with salt and pepper, and were added 4-5 pieces of red onion and then pickled cucumber sliced. Put cheese Alambrochh over pies, burgers and back to the oven or under the grill to melt the cheese and warm bread. And immediately Jhuizea, put pancakes click Accessories burgers and above the other half of the bread. They have made with fried potatoes and tomato sauce to the side, and do not forget a handkerchief when eating burgers!
طريقة تحضير برغر ريفينغتون
المكوّنات للبرغر
600 غرام من لحم البقر المفروم
175 غراماً من دهن البقر
75 غراماً من البصل الأحمر المقطّع
75 غراماً من الفلفل الأحمر المقطّع إلى قطع صغيرة
20 غراماُ من ورق البقدونس المقطّع إلى قطع صغيرة
45 غراماً من خردل “كولمانز” الإنكليزي
5 غرامات من الفلفل الأسود المطحون بشكل غير ناعم
3 غرامات من الملح
بيضتان كاملتان
لتزيين البرغر
100 غرام من شرائح الطماطم الموسمية
50 غراماً من البصل الأحمر المقطّع على شكل حلقات
50 غراماً من الخيار المخلّل المقطع إلى شرائح بالطول
50 غراماً من المايونيز
100 غرام من ورق الخس الصغير ملح وفلفل جبنة تشيدر مبروشة
طريقة التحضير
في ريفينغتون غريل، نقطّع اللحم من الضلع ولحم الخاصرة والفيليه من أبقار عُلفت بالحبوب طوال 250 يوماً، وأرداف D-rump من أبقار واغيو يابانية عُلفت بالحبوب لـ 400 يوم، لكن أنتم في المنزل يمكنكم شراء لحم البقر المفروم. حاولوا الحصول على لحم مفروم بأكبر قياس، حوالي 8 ملم هي الأنسب.
لتحضير الفطيرة، قطّعوا البصل الأحمر وقطّعوا الفلفل إلى قطع ناعمة، ثمّ قطّعوا البقدونس وابرشوا الدهن (بواسطة مبرشة جبنة). يُعتبر دهن البقر مهماً جداً إذ أنّه يبقي البرغر طرياً ورطباً أثناء الطبخ. تُمزج المكوّنات كلّها في وعاء مع الخردل الإنكليزي والفلفل الأسود المطحون والبيض والملح.
واحرصوا على مزجها جيداً واطهوا كمية صغيرة لتذوّقها. تأكّدوا من التتبيل إذ قد تحتاجون المزيد. بعد تذوّق المزيج، يُقطّع إلى 4 كريات بالوزن والشكل ذاتهما ثمّ نعطيها شكل فطائر برغر. ثمّ ضعوها في البراد إلى أن تصبح جاهزة للطهو.
أمّا تزيين البرغر
فبسيط جداً يُنزع القسم العلوي غير الأحمر من الطماطم وتُقطّع. يُقشّر البصل ويُقطّع إلى حلقات، ويُشرّح الخيار المخلّل بالطول. تُنزع الجذور من الخس الصغير وتُفصل الأوراق.
ومن الأفضل في المنزل أن تشتروا خبز البرغر. ويمكنكم استخدام الخبز المفضّل لديكم سواء أكان خبزاً بالقشرة المحمّصة أم أقراص الخبز أم الخبز مع الطحين. قطّعوا الخبز إلى نصفين وحمّصوهما في المشواة. أخرجوا فطائر البرغر من البرّاد وضعوها في مقلاة أو في صينية لخبز الكعكة في حال وجودها أو في المشواة. وستكون الفطائر سميكة لذا قد تحتاجون إلى وضعها في فرن على حرارة 175 درجة لتنضج. وما إن تجهز البرغر، حضّروا الفطيرة والزينة.
ضعوا المايونيز على الخبز المحمّص من الجهة العليا. ثمّ زيّنوا أسفل الخبز بأوراق الخس وبثلاث شرائح طماطم. تبّلوها بالملح والفلفل، وأضيفوا 4-5 قطع من البصل الأحمر وبعدها الخيار المخلّل المقطّع إلى شرائح. ضعوا الجبنة المبروشة فوق فطائر البرغر وأعيدوها إلى الفرن أو تحت المشواة لتذوب الجبنة ويسخن الخبز. وفور جهوزها، ضعوا الفطائر فوق زينة البرغر وفوقها نصف الخبز الآخر. قدّموها مع البطاطا المقلية وصلصة الطماطم إلى الجانب، ولا تنسوا وضع منديل عند تناول هذا البرغر!
Components of the burger
600 grams of minced beef
175 grams of fat cow
75 grams of red onion section
75 grams of red pepper cut into small pieces
20 grams of parsley paper cut into small pieces
45 grams of mustard "Kolemans" English
5 grams of ground black pepper is soft
3 grams of salt
Eggs Kamiltan
To decorate burgers
100 grams of tomato slices seasonal
50 grams of red onion-shaped section rings
50 grams of pickled cucumber sliced lengthwise
50 grams of mayonnaise
100 grams of lettuce paper little salt and pepper Cheddar cheese, grated
PreparationRivington Grill, cut the meat from the rib and sirloin and fillet of cows fed with grain for 250 days, and buttocks D-rump of cows and Aghio Japanese fed with grain for 400 days, but you are at home you can buy minced beef. Tried to get minced meat as measured, about 8 mm are best suited.
To prepare the pie, chopped red onion and chopped pepper cut into soft, then chopped parsley and Abrashwa fat (by Mbrhh cheese). The fat cow is very important as it keeps the burgers tender and moist during cooking. Mix all ingredients in a bowl with English mustard and ground black pepper, eggs and salt.
Strive to mix well and Athoa a small amount of taste. Make sure peppering it may need more. After tasting the mix, cut to 4 Kiryat weight and shape themselves and then give it to form the burger patties. Then they put in the fridge to become ready for cooking.
The decorating burgers
Very simple enough tends upper section is red from tomatoes and cut. Peel onions and cut into rings, and explains pickled cucumber lengthwise. Tend roots of small and separate lettuce leaves.
It is the best in the house to buy bread burgers. You can use your favorite bread, whether baked bread crust or discs of bread or bread with flour. Cut bread into halves and Ahmassoheme in rotisserie. Expel pies, burgers from the fridge and placed it in a pan or tray to bake the cake, if any, or the rotisserie. The pancakes will be thick so you may need to put in an oven temperature of 175 degrees to mature. Once processed burgers, attended the pie and decorations.Put mayonnaise on toasted bread from the upper side. Then decorate the bottom of the bread with lettuce leaves and three tomato slices. Thbloha with salt and pepper, and were added 4-5 pieces of red onion and then pickled cucumber sliced. Put cheese Alambrochh over pies, burgers and back to the oven or under the grill to melt the cheese and warm bread. And immediately Jhuizea, put pancakes click Accessories burgers and above the other half of the bread. They have made with fried potatoes and tomato sauce to the side, and do not forget a handkerchief when eating burgers!
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي