اعلان

الأحد، 17 فبراير 2013

طريقة تحضير الكريب بالرومي المدخن,

طريقة تحضير الكريب بالرومي المدخن
طريقة تحضير الكريب بالرومي المدخن

المقادير :
  •    ديك رومي مدخن شرائح
  •     كريب مالح أوراق
  •     جبن قطع من الجبن
  •     مايونيز حسب الرغبة
  •     كراث مقطع إلى شرائح رفيعة3 ملاعق
طريقة التحضير
- جهزي أوراق الكريب المالح.
- ادهني الكريب بالجبن، أو المايونيز.
- ضعي ورقة خس وقطعة من الكراث ثم قطعة من الديك الرومي داخل أوراق الكريب.
- لفي الكريب الآن وقطعيه إلى ثلاث ٍقطعٍ.


How to prepare smoked crape Rumi
How to prepare smoked crape Rumi

Ingredients:

       Smoked turkey slices
        Savory crepe papers
        Pieces of cheese
        Mayonnaise to taste
        Leek cut into thin slices 3 tablespoons

Preparation
- Prepare salt myrtle leaves.
- Grease crepe with cheese, or mayonnaise.
- Put lettuce and a piece of paper from the leeks and then a piece of turkey inside myrtle leaves.
- Levy crape Now peremptory into three pieces.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان