طريقة تحضير الكريب بالرومي المدخن
المقادير :
- ديك رومي مدخن شرائح
- كريب مالح أوراق
- جبن قطع من الجبن
- مايونيز حسب الرغبة
- كراث مقطع إلى شرائح رفيعة3 ملاعق
- جهزي أوراق الكريب المالح.
- ادهني الكريب بالجبن، أو المايونيز.
- ضعي ورقة خس وقطعة من الكراث ثم قطعة من الديك الرومي داخل أوراق الكريب.
- لفي الكريب الآن وقطعيه إلى ثلاث ٍقطعٍ.
How to prepare smoked crape Rumi
How to prepare smoked crape Rumi
Ingredients:
Smoked turkey slices
Savory crepe papers
Pieces of cheese
Mayonnaise to taste
Leek cut into thin slices 3 tablespoons
Preparation
- Prepare salt myrtle leaves.
- Grease crepe with cheese, or mayonnaise.
- Put lettuce and a piece of paper from the leeks and then a piece of turkey inside myrtle leaves.
- Levy crape Now peremptory into three pieces.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي