اعلان

السبت، 16 فبراير 2013

طريقة تحضير السمك الفيليه بالشيبسي,How to prepare fish fillets Baheibsa

طريقة تحضير السمك الفيليه بالشيبسي
طريقة تحضير السمك الفيليه بالشيبسي
  نقدم من خلال مطبخ "انتي احلي" وصفة جديدة لسمك الفيليه وهي وصفة مبتكرة لغداء خمس نجوم على مائدتك
المقادير:
  • 1 كيلو سمك فيليه
  • 1 كوب بيستو صوص
  • 2 حبة بطاطس كبيرة مقطعة شيبسي
  • ليمون شرائح
  • الهليون (Asparagus )
  • ملح و خل
  • عصير ليمون
  • زيت أو زبدة
طريقة التحضير:
1- نقوم بغمر شرائح البطاطس الشيبسى بالماء المملح والخل حتى يطرى ثم نرصهم متلاصقين فوق بعضهم واحدة شيبسى فوق الثانية فى 4 صفوف متجوارين ومتلاصقين ثم نضع احدى قطع  السمك الفيليه وتدهن بملعقة من البيستو وعصير الليمون ورشة ملح ثم نلف عليها شرائح الشيبسى بحيث تغطيها تماما ثم تنقل لصينية بها القليل من الزيت او السمن
2- ندهن البطاطس بالزيت او السمن ثم تدخل فرن حار وعلى كل قطعة سمك ملفوفة بالشيبس شريحة ليمون وتدخل الفرن حتي تحمر البطاطس وتقدم مع الهليون السوتيه
2- لعمل الهليون السوتيه يسلق فى ماء مغلى مملح ل5 دقائق ثم يرفع ويغمر بماء مثلج حتى وقت التقديم يرفع ويقلى بقليل من الزبد ويقدم ساخن وبالهنا والشفا
 
 
How to prepare fish fillets Baheibsa
How to prepare fish fillets Baheibsa
  Offer through the kitchen "Ante sweeter" and a new recipe for fish fillet an innovative recipe for a five-star lunch on your table
Ingredients:

    1 kilo fish fillet
    1 cup pesto sauce
    2 large potato chopped Shipsey
    Lemon slices
    Asparagus (Asparagus)
    Salt and Vinegar
    Squash
    Oil or butter

Preparation:
1 - We immersing Chips potato chips salt water and vinegar until Compliments then Nrsm متلاصقين over each one Shipsey over second in 4 rows Mottaguarin and متلاصقين then put a cut fish fillets and paint a spoon of pesto, lemon juice and a pinch of salt and then wrap them slices potato chips so covered completely and then move Chinese little oil or margarine
2 - Ndhen potatoes with oil or ghee and then enter a hot oven and thickness on each piece wrapped Baheibs lemon slice and the intervention of the oven until brown potatoes and served with asparagus السوتيه
2 - of asparagus السوتيه work Boil in salted boiling water for 5 minutes then lifted and drown the iced water until the time of application raises and fry a little butter and offers hot and بالهنا and labrum

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان