Modus operandi of chocolate biscuits
المقادير:
2بيض - 3ونصف كوب دقيق - نصف ملعقة صغيرة فانيلا - نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر - كوب ونصف زبدة - كوب كاكاو - شوكولاتة سائلة للحشوة- شوكولاتة مبشورة للزينة
الطريقة :
نخفق البيض ثم نضع السكر والفانيلا والزبدة ونخفق جيدا ثم الدقيق
ونخفق لغاية ما يبقى كريمى وبعد كدة نضيف البيكينج ونخفق
بعدين جيبي الكاكاو انخليه
وحطيه فوق العجينة واعجني اما باليد او بالعجانة
بعدين جيبي كيس نايلون حطي العجينة ومديها بالشوبك (النشابة ) على النايلون علشان يسهل عليكي مد العجينة
بعدين قطعي العجينة باى قطعات اشكال عندك وممكن لو مش عندك بكوباية والعجينة مش بتبقى رقيقة كتير ولا سميكة كتير
بعدين حطيهن بصينية فرن غير مدهونة واخبزيهن لحتى يستوا
بعد كدة ممكن تحطى عليها صوص شيكولاتة وعليها شيكولاتة مبشورةوممكن تتقدم سادة
طريقة عمل بسكويت الشيكولاتة
2بيض - 3ونصف كوب دقيق - نصف ملعقة صغيرة فانيلا - نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر - كوب ونصف زبدة - كوب كاكاو - شوكولاتة سائلة للحشوة- شوكولاتة مبشورة للزينة
الطريقة :
نخفق البيض ثم نضع السكر والفانيلا والزبدة ونخفق جيدا ثم الدقيق
ونخفق لغاية ما يبقى كريمى وبعد كدة نضيف البيكينج ونخفق
بعدين جيبي الكاكاو انخليه
وحطيه فوق العجينة واعجني اما باليد او بالعجانة
بعدين جيبي كيس نايلون حطي العجينة ومديها بالشوبك (النشابة ) على النايلون علشان يسهل عليكي مد العجينة
بعدين قطعي العجينة باى قطعات اشكال عندك وممكن لو مش عندك بكوباية والعجينة مش بتبقى رقيقة كتير ولا سميكة كتير
بعدين حطيهن بصينية فرن غير مدهونة واخبزيهن لحتى يستوا
بعد كدة ممكن تحطى عليها صوص شيكولاتة وعليها شيكولاتة مبشورةوممكن تتقدم سادة
Ingredients:
2 eggs - 3 and a half cups flour - ½ teaspoon vanilla - ½ teaspoon powdered Bekeanj - butter cup and a half - a cup of cocoa - chocolate liquid filling - grated chocolate for decoration
Method:
Fail eggs and then put the sugar, vanilla and butter and fail well then flour
And fail until what remains Karimi After I add Albekeanj and fail
Then Pocket cocoa Ankhalah
And Ahtah over dough and اعجني either by hand or Bajana
Then my pocket nylon bag Put dough and its Bcopk range (Alnchabh) nylon Ahan dough easier on you D
Cut the dough in any dimensions forms pieces you have, and possible if not you have Bkobayh and paste not te thin ßĘíŃ and thick ßĘíŃ
Then Ahtihn greased oven tray and Abzihn even Istoa
After I possible Tahti chocolate sauce and chocolate Mbashorhomemkn progressing pillow
2 eggs - 3 and a half cups flour - ½ teaspoon vanilla - ½ teaspoon powdered Bekeanj - butter cup and a half - a cup of cocoa - chocolate liquid filling - grated chocolate for decoration
Method:
Fail eggs and then put the sugar, vanilla and butter and fail well then flour
And fail until what remains Karimi After I add Albekeanj and fail
Then Pocket cocoa Ankhalah
And Ahtah over dough and اعجني either by hand or Bajana
Then my pocket nylon bag Put dough and its Bcopk range (Alnchabh) nylon Ahan dough easier on you D
Cut the dough in any dimensions forms pieces you have, and possible if not you have Bkobayh and paste not te thin ßĘíŃ and thick ßĘíŃ
Then Ahtihn greased oven tray and Abzihn even Istoa
After I possible Tahti chocolate sauce and chocolate Mbashorhomemkn progressing pillow
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي