اعلان

الأحد، 19 ديسمبر 2010

تشوكليت كيك بالخطوات المصورة,Cake and Biscuit Tart

تشوكليت كيك بالخطوات المصورة
http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/1512.jpg
المقادير دى انا اللى اخترعتها فضلت اخترع لغاية ماتظبطت معايا
المقادير سهلة وبسيطة
3 بيضات
100 جرام شيكولاته خام
2 قطعة زبدة
ربع كوب سكر
كوب الا ربع دقيق
ربع ملعقة صغيرة بيكنج بودر
ملعقة صغيرة فانيليا
وللصوص اللى هنزين بيه هنحتاج
100 جرام شيكولاته مبشورة
ربع كوب لبن
وكمان مكسرات للتزيين
اول حاجة هنبشر الشيكولاته او نقطعها ونحطها مع الزبدة ونسيحهم على حمام ميه


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/113.jpg
وهنا بعد ماساحو


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/213.jpg
هنسيبهم يبردو
وهنحط البيض مع السكر والفانيليا فى بولا


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/313.jpg
وهنضربهم بالمضرب


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/413.jpg
وهنحط عليهم الدقيق والبيكنج بودر


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/513.jpg
ونضربهم بالمضرب


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/612.jpg
هتكون صلصة الشيكولاته بردت هنحطها عليه وطبعا لازم نحطها وهى باردة او ع الاقل دافية بس متكونش سخنة عشان البيكنج بودر ميفسدش


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/712.jpg

ونقلبهم كويس بالويسك او الاسباتيولا مش بالمضرب


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/812.jpg
ونحطهم فى القالب


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/912.jpg
خبزتها فى فرن البوتاجاز على حرارة 125
ودى لما استوت


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/1012.jpg
هنقلبها على طبق ونسيبها تبرد شوية وهنعمل صوص الشيكولاته اللى هنحطها عليه
هنحط اللبن مع الشيكولاته المبشورة


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/1112.jpg
ونسيحهم على النار


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/1212.jpg
ونحطهم على الكيكة وفوقهم مكسرات للتزيين وطبعا التزيين ده زى ماتحبى


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/1312.jpg



http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/1412.jpg
ودى لما قطعتها
وطبعا مش قادرة اقولكم قد ايه طرية وطعمها رائع


http://i33.servimg.com/u/f33/15/33/51/98/1512.jpg

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان