كباب لحم مشوى بالبرغل بالخطوات المصورة


المقادير:
نصف كيلو لحم مفروم

نص كوب برغل ناعم مغسول ومنقوع ومصفى جيدا (انا وضعت ربع كوب فقط)


1 بصلة مبشورة

3 فص ثوم مدقوق
ملح وفلفل اسود وكمون وكارى وقرفة
1 كوب بقدونس مفروم

الطريقة:
**تخلط جميع المقادير جيدا

**تكبب الاسياخ

**تشوى على الفحم او الشواية الكهربائية وممكن فى الفرن

هنا بنتى فاطمة طلبت اظهار يدها وهى بتشوى للتدليل على مساعدتها لى فى المطبخ
**يقدم


وبالهنا والشفا

المقادير:
نصف كيلو لحم مفروم
نص كوب برغل ناعم مغسول ومنقوع ومصفى جيدا (انا وضعت ربع كوب فقط)
1 بصلة مبشورة
3 فص ثوم مدقوق
ملح وفلفل اسود وكمون وكارى وقرفة
1 كوب بقدونس مفروم
الطريقة:
**تخلط جميع المقادير جيدا
**تكبب الاسياخ
**تشوى على الفحم او الشواية الكهربائية وممكن فى الفرن
هنا بنتى فاطمة طلبت اظهار يدها وهى بتشوى للتدليل على مساعدتها لى فى المطبخ
**يقدم
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي