دجاج الكاري
المقادير
لبن رائب , كوبدجاج مقطع,2 دجاجة
كاري ,3 ملاعق كبيرة
ملح , ملعقة كبيرة
فلفل أسود , ملعقة كبيرة
ماء ,0.50 كوب
خل نفاح ,0.25 كوب
روز ميري , ملعقة صغيرة
عصير ليمون ,0.50 كوب
طريقة التحضير
- يغسل الدجاج بشكل جيد ونصفيه.
- ينقع الدجاج باللبن والخل والروز ميري لمدة ساعتين.
- تجفف خذ قطع الدجاج من اللبن.
- في وعاء كبير يخلط الكاري والفلفل والملح والماء والليمون.
- ينقع الدجاج بخليط الكاري لمدة ربع ساعة.
- تدهن صينية الفرن بالزبدة أو القليل من الزيت النباتي أو الإثنين معاً.
- تُصفّ قطع الدجاج في الصينية وتوضع باقي صلصة الكاري فوقه.
- تُلف الصينية بالقصدير وتدخل الفرن على نار متوسطة.
- ينزع القصدير عن الصينية بعد نضوج الدجاج.
- يحمّر وجه الدجاج.
- يزيّن الدجاج ثم يقدم.
Chicken Curry
Ingredients
Curdled milk, a cup
Chicken clip, 2 chickens
Carey, 3 tbsp
Salt, tbsp
Black pepper, a tablespoon
Water, 0.50 cup
Vinegar Nfah, 0.25 cup
Rose Mary, a teaspoon
Lemon juice, 0.50 cup
How to prepare
- Wash the chicken well and busts.
- Soak the chicken with milk, vinegar and Rose Mary for two hours.
- Take the chicken pieces dried milk.
- In a large bowl, mix curry, pepper, salt, water and lemon.
- Soak the chicken curry mixture to a quarter of an hour.
- Grease oven tray with butter or a little vegetable oil or both.
- Describe the chicken pieces in Chinese and put the rest of the curry sauce over it.
- Chinese tin damage and interference oven over medium heat.
- Tin tends Chinese after maturation chicken.
- Chicken face blush.
- Adorns the chicken and then submit
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي