اعلان

الثلاثاء، 23 أبريل 2013

طريقة عمل دجاج بالريحان و الجبن2013,2014


00 

دجاج بالريحان و الجبن

المقادير

ملعقة طعام من الزيت النباتي
500 جرام من صدور الدجاج مدقوقة
أوراق حبق ” ريحان ”
حزمة من البقدونس
3 فص ثوم مقشر
4 ملاعق من جبنة البرميزان المبشورة
2 ملعقة من الخردل أصفر ” مستردة ”
2 ملعقة من صلصة الصويا لايت
ملعقة صغيرة من الملح
رشة بهار أبيض

طريقة التحضير


نضع الثوم والبقدونس والحبق في الماكينة الكهربائية الخاصة باللحم ونهرس هذه المقادير حتى تصبح ناعمة، ثم توضع جانبا .ً
نقطّع صدور الدجاج إلى قطع ثلاث متساوية.
نحمّي الزيت في وعاء كبير غير لاصق، ونضيف إليه قطع الدجاج.
نغطّي الوعاء ونتركه على نار خفيفة لمدّة 10 دقائق.
نقلب قطع الدجاج على الوجه الآخر ونغطيه بمزيج الحبق والبارميزان.
نغطي الوعاء من جديد ونتركه لمدّة 10 دقائق أو حتى النضوج.

لإعداد الصلصة

نخلط مقادير الصلصة في وعاء خردل أصفر – صلصة الصويا – ملح – بهار أبيض ونضيفه إلى الدجاج ونتركه على النار لمدّة دقيقة ثم تقدم

Basil chicken and cheese
Ingredients

Tablespoon of vegetable oil
500 grams of chicken breast مدقوقة
Basil leaves "basil"
Package of parsley
3 garlic cloves, peeled
4 tablespoons of grated parmesan cheese
2 tablespoons of mustard yellow "refundable"
2 tablespoons of soy sauce Lite
Teaspoon salt
Workshop condiment White
How to prepare



Keep garlic, parsley and basil in Electrical Machine meat and Nehrs these ingredients until smooth, then set aside.
Chicken breast cut into three equal pieces.
Protect the oil in a large pot non-adhesive, and add the chicken pieces.
Cover the pot and let it simmer for 10 minutes.
Turn the chicken pieces on the other side and نغطيه mixture basil and Parmesan.
New cover the bowl and leave for 10 minutes or until maturity.
To prepare the sauce

Confuse the amounts of the sauce in a bowl yellow mustard - soy sauce - salt, - condiment white and add it to the chicken and leave it on the fire for a minute then progress

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان