اعلان

السبت، 13 أبريل 2013

طريقة عمل دجاج بالكاري2013,2014

10 

دجاج الكاري

المقادير

لبن رائب , كوب
دجاج مقطع,2 دجاجة
كاري ,3 ملاعق كبيرة
ملح , ملعقة كبيرة
فلفل أسود , ملعقة كبيرة
ماء ,0.50 كوب
خل نفاح ,0.25 كوب
روز ميري , ملعقة صغيرة
عصير ليمون ,0.50 كوب

طريقة التحضير 

- يغسل الدجاج بشكل جيد ونصفيه.
- ينقع الدجاج باللبن والخل والروز ميري لمدة ساعتين.
- تجفف خذ قطع الدجاج من اللبن.
- في وعاء كبير يخلط الكاري والفلفل والملح والماء والليمون.
- ينقع الدجاج بخليط الكاري لمدة ربع ساعة.
- تدهن صينية الفرن بالزبدة أو القليل من الزيت النباتي أو الإثنين معاً.
- تُصفّ قطع الدجاج في الصينية وتوضع باقي صلصة الكاري فوقه.
- تُلف الصينية بالقصدير وتدخل الفرن على نار متوسطة.
- ينزع القصدير عن الصينية بعد نضوج الدجاج.
- يحمّر وجه الدجاج.
- يزيّن الدجاج ثم يقدم.


Chicken curry
Ingredients

Yogurt cup
Chicken, 2 chickens
Carey, 3 tbsp
Salt, tbsp
Black pepper, a tablespoon
Water, 0.50 cup
Vinegar Nfah, 0.25 cup
Rose Mary, a teaspoon
Lemon juice, 0.50 cup
Preparation

- Wash chicken well and busts.

- Soak the chicken with milk, vinegar and Rose Mary for two hours.

- Take the chicken pieces dried milk.

- In a large bowl mix curry, pepper, salt, water and lemon.

- Soak chicken curry mixture to a quarter of an hour.

- Paint oven tray with butter or a little vegetable oil or a combination of both.

- Describe the chicken pieces in Chinese and put the rest of the curry sauce over it.

- Chinese tin damage and interference oven over medium heat.

- Tends tin from Chinese after maturation chicken.

- Fry the chicken.

- Adorns the chicken and then submit.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان