اعلان

الاثنين، 22 أبريل 2013

طريقة عمل ربيان بالفستق والبابريكا2013,2014

11 

وصفة لذيذة و سهلة هي وصفة الروبيان بالفستق و البابريكا

المقادير

روبيان (24 حبة كبيرة)
1/2 ملعقة صغيرة بابريكا مدخنة
ملح
1 برش برتقالة
1 الى 2 بيض
1 كوب فستق حلبي مطحون جيدا
4 ملاعق كبيرة زيت زيتون

الطريقة:

1. تنظف حبات الروبيان جيدا. تجفف بورق المطبخ.
2. حضري وعاء للفستق وأخر للبيض المخفوق.
3. تغمس حبات الروبيان في وعاء البيض ثم تخلص من الكمية المتبقية. ثم غطيه بالفستق وتخلص من الكمية المتبقية. تكرر العملية حتى انتهاء كمية الروبيان.
4. ترش كمية مناسبة من البابريكا والملح على الروبيان.
5. تسخن مقلاة مع كمية من زيت الزيتون على درجة حرارة متوسطة، ثم تقلى حتى تصبح بنية اللون، على الاقل من 3-4 دقائق على كل جانب أو حتى تطبخ جيدا.
6. قبل التقديم، ترش ببرش البرتقال، ويفضل تقديمها دافئة.

The recipe for a delicious and easy recipe is pistachio shrimp and paprika
Ingredients

Prawns (24pc large)
1/2 teaspoon paprika chimney
Salt
1 zest of an orange
1 to 2 eggs
1 cup ground pistachios well
4 tbsp olive oil
Method:

1. Beads cleaned shrimp well. Dry with kitchen paper.

2. Urban and pistachio pot and another for scrambled eggs.

3. Dip shrimp beads in white bowl and then get rid of the remaining quantity. Then cover it with pistachio and get rid of the remaining quantity. The process is repeated until the end of the amount of shrimp.

4. Sprinkle the appropriate amount of paprika and salt to the shrimp.

5. Heat the skillet with the amount of olive oil on medium heat, then fry until brown in color, at least 3-4 minutes on each side or until well cooked.

6. Before serving, spray orange Berh, and preferably submitted warm.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان