اعلان

الأحد، 2 يناير 2011

طريقة عمل اصابع البطاطس بالسوسيس مقرمشة بالصور ,Vegetables

طريقة عمل اصابع البطاطس بالسوسيس مقرمشة بالصور
http://www.gmrup.com/d3/up13286648001.jpg
المقادير

بطاطس مسلوقة ومهروسة جيدا

2 بيضة + ملح+فلفل+كمون+مسطردة+مرقة فورية

سوسيس للحشو + فيجيتار

زيت للقلية

الطريقة يلا استعدووووووووووووووو

للصور والشرح المفصل مع الشيفة فرح حياتى
اولا البطاطس المهروسة وعليها بيضة+التوابل+المسطردة+الملح

http://www.gmrup.com/d3/up13286638081.jpg


ثانيا ناخذ قطعة من البطاطس ونضع داخلها السوسيس ونلفها

http://www.gmrup.com/d3/up13286639621.jpg
ثم نضعها داخل البيض المخفوق


http://www.gmrup.com/d3/up13286637061.jpg
ثم نضعها فى الفيجيتار مع حركة الدوران للقطعة

http://www.gmrup.com/d3/up13286640411.jpg

وهى دى بعد اللف ادعولى


http://www.gmrup.com/d3/up13286651871.jpg

http://www.gmrup.com/d3/up13286646861.jpg


ثم اجهز الزيت للقلى



وبعدين طلعتها على ورق مناديل وهذة صورة من الداخل شوفتو انا مش حرماكم من حاجة

http://www.gmrup.com/d3/up13286648001.jpg

وهى دى عند التقديم


http://www.gmrup.com/d3/up13286649111.jpg

وانا خلاص خلصت

بالف هنى وشفى على قلبكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يزيدني شرافاًوفخراًلتعليقكك غاليتي

اعلان